Massiivipurku

Rakennusten purku

Rakennusten purku tapahtuu tehokkaasti Mevaset Oy:n ammattilaisilta. Olemme saaneet asiakkailta kiitosta tavastamme hoitaa purkutyöt nopeasti mutta siististi ja huolellisesti. Lisäksi asiakkaamme arvostavat sitä, että urakka etenee ajallaan ja sovitun mukaisesti.

Ensimmäisessä vaiheessa sisäpurkutiimimme poistaa käsitöinä rakennuksen sisältä kaiken irtaimiston, seinä- ja akustiikkalevyt, kevyet väliseinät, eristeet ja mahdolliset haitta-aineet, kunnes jäljellä on enää rautaa ja betonia. Tämän jälkeen on koneellisen purkuvaiheen vuoro, jossa rakennuksen runko puretaan täysin. Suoritamme urakat alusta loppuun saakka valmiiksi.

Yrityksemme nyrkkisääntönä on hoitaa purkutyöt aina mahdollisimman turvallisesti ja siististi. Vältämme pölyn levittämistä ympäristöön. Lisäksi lajittelemme kaikki purkujätteet suoraan lavoille sen sijaan, että pihalle kertyisi epämääräisiä kasoja.

Jätteet viedään vastuullisesti jatkokäsittelyyn, josta saamme jätteensiirtoasiakirjat ja kaikki muut tarpeelliset dokumentit. Betonijätteen käsittelemme itse omassa toimipisteessämme. Kun työmaan turvallisuus ja siisteys otetaan huomioon, kaikki pääsevät vähemmällä.

Rakennusten purkaminen käy meiltä sujuvasti – kysy lisää!

 

Ota yhteyttä