Rakennusten purkaminen

Rakennusten purku Tampereella ja muualla Pirkanmaalla

Niin pienten kuin isompienkin rakennusten purku tapahtuu tehokkaasti Mevaset Oy:n ammattilaisilta. Olemme saaneet asiakkailta kiitosta tavastamme hoitaa purkutyöt nopeasti mutta siististi. Lisäksi asiakkaamme arvostavat sitä, että urakka etenee ajallaan ja sovitun mukaisesti

Puramme täydellisesti esimerkiksi:

  • talojen ja liikekiinteistöt
  • julkisen sektorin rakennukset
  • teollisuusrakennukset

Ensimmäisessä vaiheessa sisäpurkutiimimme poistaa käsitöinä rakennuksen sisältä kaiken irtaimiston, seinä- ja akustiikkalevyt, kevyet väliseinät, eristeet ja mahdolliset haitta-aineet, kunnes jäljellä on enää rautaa ja betonia. Tämän jälkeen on koneellisen purkuvaiheen vuoro, jossa rakennuksen runko puretaan täysin. Suoritamme urakat alusta loppuun tehden kerralla valmista.

Minkä tahansa rakennuksen voi purkaa myös siististi

Yrityksemme nyrkkisääntönä on hoitaa purkutyöt aina mahdollisimman siististi. Vältämme pölyn levittämistä ympäristöön: mikäli kohteen lähellä on esimerkiksi rakennuksia tai pysäköityjä autoja, välttyvät ne turhalta pesemiseltä. Lisäksi lajittelemme kaikki purkujätteet suoraan lavoille sen sijaan, että pihalle kertyisi epämääräisiä kasoja.

Jätteet viedään asianmukaiseen jatkokäsittelyyn, josta saat asianmukaiset jätteensiirtoasiakirjat ja kaikki muut tarpeelliset dokumentit. Betonijätteen käsittelemme itse omassa toimipisteessämme. Kun työmaan siisteys otetaan huomioon, kaikki pääsevät vähemmällä. Näinhän sen pitäisikin mennä, eikö totta?

Rakennusten purkaminen käy meiltä sujuvasti – kysy lisää!

Toimintamme selkärangan muodostavat osaava henkilökuntamme ja nykyaikainen purkukalustomme. Mevaset Oy työllistää tällä hetkellä viisi alan rautaista ammattilaista. Vuonna 2015 perustetun yrityksen toiminta onkin kasvanut säännöllisesti vuosi vuodelta. Kasvun on omalta osaltaan mahdollistanut se, että hoidamme työmme hyvin ja pidämme kiinni luvatuista aikatauluista ja sovituista asioista. Tätä arvostavat monet asiakkaammekin, jotka etsivät luotettavaa yhteistyökumppania purkutöihin.

Haastavankin kohteen tai rakennuksen purku käy sujuvasti Mevaset Oy:n toimesta. Jos olet kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssamme tai vanha kiinteistösi kaipaa purkua, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Ohjeet tarjouspyyntöön

Kun pyydät tarjousta rakennuksen purkamisesta, toimitathan meille ainakin seuraavat tiedot:

  • Kohteen tarkka sijainti
  • Kohteen neliömäärä
  • Kohteen rakennusmateriaalit ja eristemateriaalit
  • Kohteen lämmitysmuoto
  • Onko kohteelle tehty haitta-ainekartoitus?
  • Onko kohteelle purkulupa?

 

Ota yhteyttä