Betonin murskaus

Vastaanotamme puhdasta, haitta-ainevapaata betonia murskattavaksi niin yksityishenkilöiden kuin yritysten ja julkisten toimijoiden purkukohteista. Betonin vastaanottopisteemme sijaitsee Tarasten kiertotalousalueella, jossa jatkojalostamme betonin asianmukaisesti betonimurskeeksi. Betonimurskeen toimitamme eteenpäin uusikäytettäväksi.

MARA-asetusten mukaista betonimursketta

Jotta jätteitä pystyttäisiin hyödyntämään entistä paremmin maanrakentamisessa, Valtioneuvosto on pyrkinyt edistämään sitä lainsäädännöllä antamalla asetuksen jätteiden hyödyntämisestä. Tätä asetusta kutsutaan MARA-asetukseksi. MARA-asetuksessa määritetään, millaista jätettä voidaan hyödyntää erilaisissa maanrakennuskohteissa.

Jäte- ja purkubetonista valmistamamme betonimurske on MARA-asetusten mukaista, eli puhtaasta ja haitta-ainevapaasta betonista valmistettua mursketta, joka on raekooltaan 0–90 mm. Betonimurskeen käyttö on huomattavasti ekologisempaa, kuin täysin uuden kivitavaran louhiminen maaperästä. Lisäksi betonimurske on kivimursketta kantavampaa ja paremmin vettä suodattavaa. Betonimurskeen hyötykäyttö on siis sekä ekologista että rakennusteknisesti järkevää.

Betonimurskeen käyttöön sopivia kohteita ovat esimerkiksi:

  • teiden pohjat
  • parkkipaikkojen pohjat
  • hallien ja teollisuusrakennusten pohjat

Toimitamme betonimursketta mm. rakennusliikkeille, kaupungeille ja infratoimijoille.

Onko sinulla jäte- tai purkubetonia, jonka kierrätyksen haluat hoitaa asianmukaisesti? Vai kenties tarve laadukkaalle betonimurskeelle?

Toteutamme betonin murskauksen ja jatkojalostuksen luotettavasti ja asianmukaisesti. Vastaanotamme myös suurempia betonieriä. Betonin vastaanotosta voit lukea lisää täältä.

Mikäli olet kiinnostunut betonimurskeesta, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

OTA YHTEYTTÄ