Betonin vastaanotto

Betonijätteen vastaanottoa Pirkanmaalla

Betonin vastaanotto kuuluu purku-urakoiden ohella palveluvalikoimaamme hyvin tärkeänä osa-alueena. Vastaanotamme haitta-ainevapaata jäte- ja purkubetonia Tarasten kiertotalousalueella, jossa yrityksellämme on käytössä oma oma betonin käsittelypiste. Meille voit tuoda edullisesti isommatkin erät betonia jatkokäsittelyä ja kierrätystä varten.

Käsitelty betoni päätyy uusiokäyttöön murskeena

Kaikki purku- ja jätebetoni hienonnetaan pieneksi murskeeksi ja uusiokäytetään esimerkiksi teiden, parkkipaikkojen, hallien ja teollisuusrakennusten pohjiin kivimurskeen korvikkeena.

Betonimurskeen käyttö on huomattavasti ekologisempi vaihtoehto kuin uuden kivitavaran louhiminen murskekäyttöön suoraan maaperästä. Lisäksi betonimurske on huomattavasti kantavampaa ja paremmin vettä suodattavaa kuin kivimurske. Siksi betonin kierrätys murskeeksi ja uusiokäyttöön on järkevää paitsi ympäristön kannalta, myös rakennusteknisesti ajateltuna.

Meiltä saat täten myös MARA-asetusten mukaista betonimursketta, jota valmistamme meille toimitetusta jätebetonista. Lue lisää betonin murskauksesta täältä.

Onko sinulla jätebetonia, josta haluaisit päästä eroon helposti ja halvalla?

Betonijätteen vastaanoton ja käsittelyn hinta on 12 € + alv. 24 % / 1 tonni betonia.

Otamme betonia vastaan myös isommissa erissä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Otathan yhteyttä ennen betonijätteen toimitusta:

Raisa Viitanen
Palvelupäällikkö
050 3044057
raisa@mevaset.com

Seppo Uusitalo
Työpäällikkö
0400 644401
seppo@mevaset.com

Toimitusosoite

Tarastentie 15
33680 Tampere